Wil Pepels is mijn naam.

Ik ben mijn loopbaan in de atletiek begonnen in 1986 na een flinke knie operatie opgelopen met voetballen. De eerste jaren als triatleet waar ik er al snel achter kwam dat ik meer aanleg voor het hardlopen had. Steeds meer trainen leverde steeds weer een pr op. Onder trainer Louis Delahaije werd ik steeds beter. Regionale wedstrijden werden standaard podium plekken. Doordat ik op mijn 37e (1996) weer last kreeg van mijn knie ben ik samen met Louis de trainingen gaan verzorgen. Louis werd bondscoach, eerst bij de triatlonbond in Nederland later in Duitsland, waardoor ik de hoofdtrainer werd bij Caesar. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier.

Op mijn 40e ben ik weer begonnen met actief wedstrijd lopen en haalde diverse mooi prijzen.

Als master:

Nederlands kampioen ½ marathon, 3x zilver op het NK cross, 2 x goud op NK cross voor clubs, 2x zilver op NK voor clubs.

1x Limburgs kampioen cross, 2x zilver Limburgs Kampioenschap cross, Brons 1500m Limburgs kampioenschap, Zilver 3000m Limburgs kampioenschap, Zilver 5000m Limburgs Kampioenschap.

Als senior:

Zuid-Nederlands kampioen ½ marathon ( Nederland was toen nog in 3 regio’s opgedeeld). Brons NK cross voor clubs. Brons 5000m Zuid Nederlandse kampioenschap.

1500m 3.59min

5km 14.35min

10km 29.09min

15km 45.58min

½ Marathon 1.05.58 uur

Door de steeds groter wordende loopgroep had ik behoefte aan versterking en heb Maurice Paulussen en Roger Smeets bereid gevonden om hun trainerslicentie te halen. In 2014 is de loopgroep dan ook versterkt met deze twee toppers waar ik nog steeds erg blij mee ben. Het was een duidelijke versterking en vooruitgang voor de loopgroep bij Caesar. Eindelijk kon mijn lang gekoesterde wens (ook van Louis) tijd vrijgemaakt worden voor de jeugd (nu JRTC). Ik mag dan ook zeggen dat deze trainers er een echte ploeg van hebben gemaakt. Samen met de senioren, masters, triatleten en JRTC hebben we een geweldige ploeg hardlopers(sters) die ook nog eens geweldig met elkaar omgaan.

In mijn dagelijks leven ben ik in een familiebedrijf schilder. Ik heb een dochter die getrouwd is met een hardloper en een vriendin waar ik samen nog een hardloopgroep mee run in Ulestraten/Meerssen.